Beste Zwemmers

De opening van het zwembad op 1 mei a.s. komt nu heel dichtbij. Wij zijn er straks helemaal klaar voor! Op dit moment gelden nog de coronamaatregelen. Voor zwembaden zijn de regels vastgelegd in het Protocol Verantwoord Zwemmen.

Hoewel het nog geen 1 mei is en de regels mogelijk op 28 april worden versoepeld willen wij jullie daarover alvast informeren.

Onderstaande is dus afhankelijk van de versoepelingen per 28 april a.s. 

Op dit moment geldt volgens het Protocol dat wij het aantal bezoekers in het zwembad actief moeten bewaken en dat zwemmers zich moeten registeren. Om dat te doen zal net als vorig jaar met een reserveringssysteem en met tijdsblokken worden gewerkt. Reserveren zal in de week voor de opening mogelijk worden gemaakt. In het zwembad is het alleen toegestaan om banen te zwemmen en om te (school)zwemlessen. In het water hoeft de 1,5 meter maatregel niet gehanteerd te worden. We verwachten dan ook dat er voor iedereen voldoende ruimte is om in een bepaald tijdsblok te komen zwemmen. 
Recreatief zwemmen is op dit moment niet toegestaan. De duikplanken en de glijbanen zijn dus dicht. Verder zal gevraagd worden zoveel als mogelijk thuis om te kleden en minimaal gebruik te maken van het toilet. 

Houd de website en Social media in de gaten. Wij houden jullie komende weken op de hoogte over de maatregelen en mogelijke versoepelingen daarvan.