Bestel nu je zwemabonnement 2021!

We gaan weer beginnen! De verkoop voor de abonnementen voor het zwemseizoen 2021 gaat van start. Afgelopen najaar zijn we begonnen met de renovatie en er wordt nog altijd hard gewerkt op het zwembad op tijd klaar te hebben.

Door het Coronavirus hadden we in het zwemseizoen 2020 met veel beperkingen te maken. Hoe komend seizoen eruit ziet weten we niet. We zitten nog steeds in een lock down en er gelden veel beperkende maatregelen. Het kan dus mogelijk zijn dat we ook komend seizoen met de nodige beperkingen (aantallen, reserveren etc.) te maken hebben. Beperkende maatregelen geven geen recht op restitutie van kosten of annulering van het abonnement.

Kijk hier voor meer informatie over het bestellen van je abonnement!

Tot en met 17 april 2021 geldt het voorverkooptarief. Vanaf 17 april 2021 geldt het reguliere seizoenstarief. Klik hier voor alle tarieven.

Vanwege corona organiseren we voor dit seizoen geen bestelavonden. Lukt het je niet om via de website abonnementen te bestellen? Stuur dan een email naar info@zwembaddewaterlelie.nl.

Over het ophalen van het abonnement volgt meer info en zal afhangen van de geldende maatregelen.

Opgeven van kinderen voor de zwemlessen kan ook via de mail op info@zwembaddewaterlelie.nl. Geef naam en geboortedatum van het kind door en laat weten voor welk diploma en op welk tijdstip het kind wil lessen.