Werken bij ons

Elk seizoen draagt een grote groep vrijwilligers hun steentje bij om het de bezoekers van het zwembad zo aangenaam mogelijk te maken. Het is mooi om te zien hoe mensen opstaan en dit belangeloos doen!

We willen het goed blijven doen zodat Zwembad de Waterlelie tot in lengte van dagen een prachtige zwembad blijft. Dat is de uitdaging en daar kunnen wij alle hulp bij gebruiken!

Lijkt het je leuk om mee te helpen in het zwembad als vrijwilliger of als Lifeguard / Toezichthouder? Kijk hieronder wat jij zou kunnen doen en meld je dan aan!

 


Vrijwilligers

Wij zijn gedurende het hele seizoen op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse taken:

  • Kioskmedewerker; voor het verkopen van ijs en snoepwaren en het onderhouden en schoonmaken van de kiosk en het terras.
  • Terreinbeheerder; tijdens openingstijden toezicht houden op de ligweide en na sluitingstijd het opruimen daarvan.
  • Schoonmaakmedewerker; voor het schoonmaken van de sanitaire en/of kioskruimte na sluitingstijd.

Buiten het seizoen om kunnen we hulp gebruiken bij het onderhoud/optimalisatie van gebouwen, stoepen, ligweide, hekwerken, plantsoenen en speeltoestellen.

Ben jij 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een dagdeel te komen helpen in het zwembad? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan via: info@zwembaddewaterlelie.nl

 


Lifeguard/toezichthouders

Zwembad de Waterlelie is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden op opgeleid te worden tot Lifeguard / Toezichthouder om toezicht te houden bij het zwembad en op de ligweide. Met name op drukke dagen en bij evenementen willen we graag iedereen een veilige zwemomgeving bieden en dan zijn “extra ogen en oren” onmisbaar.

Als Lifeguard / Toezichthouder leer je de vaardigheden en kennis op het gebied van veiligheid, hygiëne, toezicht en hulpverlening in de praktijk toe te passen. Onderdeel van de opleiding is dan ook onder andere de praktijkproef Zwemmend Redden voor Lifeguards in Zwembaden.

Gedurende het seizoen kunnen wij, in goed onderling overleg, een beroep op je doen en je inzetten tijdens drukke dagen en evenementen.

Lijkt dit je wat? Kijk meer informatie over de functie van Lifeguard en meld je aan op info@zwembaddewaterlelie.nl.