Hoe en wanneer we open gaan in coronatijd!

Beste zwemmers,

Het is zover! Er mag weer gezwommen worden, maar wel onder voorwaarden en de nodige maatregelen. De KNZB heeft een protocol opgesteld met maatregelen die ervoor moeten zorgen dat wij veilig open kunnen. We moeten het zwembad dus Coronaproof maken. Wij gaan daarom maandag 18 mei open.

Inschrijven
Om te voorkomen dat het te druk wordt in het zwembad gaan we werken met zwemblokken van een uur; 45 minuten om te zwemmen en 15 minuten voor het wisselen van bezoekers en desinfecteren van het zwembad. In een zwemblok worden maximaal 60 zwemmers toegelaten tot het zwembad.

Er kan worden gezwommen op vooraf gereserveerde tijden. Reserveren is alleen voor abonnementshouders mogelijk. Het is dus niet mogelijk een entreekaartje bij de kassa te kopen. Er word achter de schermen aan gewerkt dat dit vooraf inschrijven mogelijk wordt gemaakt. Zodra hier meer duidelijkheid over is berichten we jullie hier over.

Beperkt open
Coronaproof betekent verder dat we beperkt open gaan; volwassenen kunnen banen zwemmen, kinderen onder 8 jaar gebruiken het kinderbad en kinderen tot en met 12 jaar het ondiepe gedeelte, direct achter de brug. De kiosk en de speelweide blijven gesloten en de glijbanen, springplanken en speelattributen worden niet gebruikt.

Verder geldt dat je alleen komt met personen uit jouw huishouden, je je thuis omkleedt en doucht en toiletten alleen in nood gebruikt kunnen worden. Op de perrons worden looproutes aangebracht en in het zwembad komen verschillende banen om heen en weer te zwemmen. Ook dit wordt komende week verder uitgewerkt.

Abonnementen
De voorverkoop loopt door tot en met 18 mei. Na 18 mei kan besteld worden tegen het reguliere seizoentarief. Omdat we dit seizoen later open gaan kijken we of het mogelijk is om langer in het seizoen open te blijven. Op die manier kan langer gebruik gemaakt worden van het abonnement.

Abonnementen kunnen vanaf 18 mei worden afgehaald bij de kassa. Doe dat alleen als je gereserveerd hebt om te zwemmen.

Aanmelden zwemles
Maandag 18 mei wordt gestart worden met de zwemlessen. Ouders met kinderen die zwemles willen volgen kunnen het kind aanmelden via info@zwembaddewaterlelie.nl. Vermeld de naam en leeftijd van het kind, voor welk diploma en welke lestijd hij of zij ingeschreven wil worden. Kijk voor tijden en tarieven op de website. Als er onvoldoende aanmeldingen zijn voor een bepaalde lestijd dan kan deze les komen te vervallen. Deze zullen dan i.o.m de betrokkenen worden verplaatst. De kosten van de zwemlessen kunnen bij de kassa worden afgerekend als u met uw kind komt om te lessen.

Verder berichtgeving volgt!