Obstacle Run

Obstacle Run de Waterlelie

22 juni 2019

Obstacle Run de Waterlelie in Zuidwolde is de leukste en meest uitdagende obstacle run van Zuidwolde en omstreken. Je kunt kiezen uit twee verschillende routes van 4 of 6 kilometer lang. Beide afstanden starten op het zwembadterrein en lopen door de mooie bosrijke omgeving rond het zwembad. Door deze twee afstanden is de obstacle run voor iedereen toegankelijk. 

De obstacle run  is geen wedstrijd, er wordt dan ook geen tijdregistratie bijgehouden. Dat je samen de finish haalt, je grenzen verlegd door het bedwingen van de diverse hindernissen en een hoop plezier hebt, daar gaat het om bij onze obstacle run.

Onze obstacle run is niet de allerzwaarste, maar een makkie? …. nee, dat wordt het beslist niet. 

We bieden op 22 juni tijdens de 2e editie weer een pittige uitdaging met nieuwe hindernissen, meer modder en water en meer spektakel! Dus het wordt weer een onvergetelijke editie waar je bij moet zijn…

Bij inschrijving kun je kiezen uit deelname aan :

  • 4 kilometer ouder/kind run……………………………………………€ 20,00 (€ 7,50 per extra kind)
  • 4 kilometer individueel (deelname tot 13 jaar)…………….€ 12,50
  • 4 kilometer individueel (deelname vanaf 13 jaar)……….€ 15,00
  • 6 kilometer individueel (deelname vanaf 13 jaar)……….€ 17,50

Voor alle deelnemers geldt dat een zwemdiploma verplicht is. Inschrijven kan tot zondag 16 juni en wil je samen starten? Schrijf je dan tegelijk in (via 1 inschrijving).

Natuurlijk is het organiseren van een obstacle run niet mogelijk zonder de vele vrijwilligers, en daarvan zoeken we er nog een aantal. Dus wil je meehelpen stuur dan een mail naar activteiten@zwembaddewaterlelie.nl en help mee om er ook dit jaar weer een spectaculaire editie van de te maken!

Ook willen we op deze plaats graag onze sponsoren bedanken die ook dit jaar weer meehelpen om de obstacle run voor elkaar te krijgen. Het zijn:

Wilt u / wil je ook meehelpen als sponsor aan de realisatie van de obstacle run? Neem dan contact met ons op. Er zijn veel mogelijkheden om de obstacle run te ondersteunen!