Reserveren + Entreetickets

Wij zijn verplicht bezoekers te registreren zodat je bereikt kunnen worden in het geval van een eventuele uitbraak. Daarom vragen wij abonnementhouders te reserveren en mensen zonder abonnement online een ticket te kopen. Daarbij worden de volgende gegevens vastgelegd: volledige naam, datum en tijdstip van aankomst, e-mailadres en telefoonnummer.

Met het reserveren of en online kopen van een ticket geef je ons toestemming voor de verwerking en overdracht van deze gegevens voor het uitvoeren van bron- en contactopsporing door de gemeentelijke gezondheidsdienst. Deze toestemming is vrijwillig. De gegevens worden uitsluitend verwerkt voor de uitvoering van bron- en contactopsporing door de gemeentelijke gezondheidsdienst en na 14 dagen verwijderd.

Voor abonnementhouders
Heb je een abonnement, dan vragen wij je aan te melden om te kunnen zwemmen. Je kan meerdere uren achter elkaar reserveren. Tussen de uren door hoef je niet opnieuw in te checken. Wij vertrouwen er wel op dat je het zwembad verlaat, zodra de reservering eindigt.

Gebruik voor het reserveren je bestelnummer. Dat is een 4-cijferig nummer. Dat is het nummer op je abonnement zonder de eerste 3 getallen (210) en de laatste 2 getallen. Ook vindt je je bestelnummer in de bevestingsmail van je bestelling met #BESTELNUMMER.

Is het tijdsblok dat je wilt reserveren niet zichtbaar en heb je al een reservering geplaatst? Klik dan op ‘Wijzigen reserveren’ en wijzig je reservering. Heb je geen bestelling geplaatst? Dan is dat tijdsblok vol en kan je op een ander moment reserveren.

Voor losse entreeticket

Heb je geen abonnement? Dan is het mogelijk online een entreeticket te kopen voor jezelf en andere gezinsleden. Vul je gegevens in en geef aan wie er komt zwemmen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging met het entreeticket. Dit ticket is geldig op de datum vermeld op het ticket en is persoonsgebonden. Print het ticket uit of laat het zien vanaf je telefoon.

Het ticket geldt als reservering. Je hoeft dus niet apart te reserveren. Is de dag waarop je een ticket wilt kopen niet zichtbaar, dan is het aantal tickets voor die dag uitverkocht.