Update zwembad coronavirus

Beste zwemmers,

Het Corona-virus heeft Nederland volledig in haar greep. Uiteraard volgen wij ook de maatregelen van het RIVM die van kracht zijn ten aanzien van het Corona-virus voor jullie veiligheid en dat van ons personeel. Wij hebben de situatie tot nu aangezien, maar inmiddels is duidelijk dat het Corona-virus ook voor de opening van het zwembad gevolgen heeft. 

Maandagavond heeft het kabinet de maatregelen verlengd tot en met 28 april. Daarmee wordt duidelijk dat het zwembad 25 april niet open gaat. De feestelijke opening van 25 april gaat dus niet door.

Ook is aangekondigd dat het zeer reëel is dat de maatregelen langer van kracht blijven. Een week voor 28 april wordt besloten hoe het verder moet na 28 april. Onzeker blijft dus wanneer het zwembad wél geopend kan worden. We wachten de verdere berichtgeving eind april af.

Ondertussen blijven wij keihard werken om het zwembad gereed te maken en op temperatuur te krijgen, maar ook daarin worden we beperkt door de maatregelen. Wij streven ernaar het zwembad te openen zodra dat mogelijk is.

Ondertussen blijft de online verkoop van de abonnementen doorgaan. Het voorverkooptarief dat zou gelden tot 11 april, wordt verlengd tot in ieder geval 1 mei 2020. Of het abonnement op de dag van de opening klaar ligt, kunnen wij niet beloven, maar met de mailbevestiging heeft u altijd toegang.

Veel mensen hebben inmiddels een abonnement besteld. Over eventuele compensatie als het zwembad na 28 april gesloten blijft kan op dit moment niets gezegd worden. We begrijpen dat er vragen over zijn, maar die vragen kunnen wij door alle onzekerheden op dit moment niet beantwoorden.

Houd de website en Facebook in de gaten! Wij houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen.

Hartelijke zwemgroet,

Bestuur Stichting Zwembad de Waterlelie