Versoepelen in coronatijd

Beste zwemmers,

Jullie zullen hebben gemerkt dat er de afgelopen periode al een aantal versoepelingen zijn doorgevoerd.

Volwassenen kunnen zwemmen in het ondiepe deel en de springplanken mogen gebruikt worden. Vanaf komende zaterdag, met het mooie weer van de deur, gaan we verder versoepelen!

  • Er worden meer zwemmers tegelijk toegelaten tot het zwembad, looproutes zijn vervangen voor borden, de ligweide is open en er kan gebruik gemaakt worden van de speeltoestellen.
  • De glijbanen zijn weer open en de kiosk zal op mooie dagen open zijn. Vrijwilligers daarvoor kunnen zich uiteraard aanmelden.

Abonnementshouders reserveren

Wat niet verandert is dat als je een abonnement hebt je moet aanmelden om te kunnen zwemmen, zodat wij, indien daarom wordt gevraagd, een registratie over bezoekers in het bad hebben.
Je kan meerdere zwemblokken achter elkaar reserveren. Tussendoor hoef je niet opnieuw in te checken. Wij vertrouwen er wel op dat je het zwembad verlaat, zodra de reservering eindigt.

Entreeticket aan de kassa

Heb je geen abonnement? Dan is het kopen van een entreeticket bij de kassa mogelijk. Anders dan eerder werd bericht kunnen deze niet via de website worden besteld. Een niet-abonnementhouder zal bij de kassa van het zwembad een kaartje moeten kopen. Het aantal personen dat toegelaten wordt is ruim maar wel beperkt. Het kan dus zijn dat het maximaal aantal personen op een bepaald moment is bereikt, dan kan je niet naar binnen en zal je even moeten wachten.

Verder blijven wij ons uiteraard houden aan de richtlijnen van het RIVM:

  • Blijf thuis als jij of iemand in jouw huishouden symptomen hebt;
  • Volwassenen houden 1,5 meter afstand;
  • Ga voordat je van huis vertrekt, thuis naar het toilet;
  • Schud geen handen.