Zwemlessen

Ook dit jaar kan uw kind zwemlessen in Zwembad de Waterlelie. Gedurende het zwemseizoen kan uw kind voor een vaste lage prijs en in kleine groepjes zijn of haar diploma halen! Zwemles wordt meerdere keren per week gegeven door toezichthoudend/zwemonderwijzend personeel van het zwembad. Een aantal malen per seizoen wordt daarbij de mogelijkheid gegeven om het zwemdiploma A en B te halen.

Zwemclub De Watersnip verzorgt zwemlessen voor diploma C en zwemvaardigheidsdiploma’s en brevetten reddend zwemmen. Kijk voor meer informatie op de website van ZV De Watersnip.

Zwembad De Waterlelie opent dit jaar op 22 april. We starten gelijk aan het begin van het seizoen op 25 april.  De lessen gaan door tot begin september. Ook in de zomervakantie en bij minder mooi weer gaan de lessen gewoon door.

Tijden:

Zwemdiploma A:

Ma t/m do:      

7:00 – 7:30

7:30 – 8:00

17:00 –  17:30

Zwemdiploma B

Di en do:  

17:30 – 18:00

Tarieven:

Diploma A: € 175,00
Diploma B: € 87,50

De kosten voor het inschrijven en het diplomazwemmen zijn hier niet bij inbegrepen. De kosten voor het inschrijven zijn € 11,50 en voor het diplomazwemmen € 18,25.

Tevens moet elke zwemlesser een abonnement op Zwembad de Waterlelie hebben.

Voor opgave van uw kind voor de zwemlessen en voor meer informatie kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@zwembaddewaterlelie.nl.

Telefonisch meldpunt:

Het zwembad de waterlelie streeft naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie word voorkomen en bestreden.

Als zwembad vinden wij het belangrijk dat wanneer u klachten heeft, u in vertrouwen met een deskundige kunt praten en advies kan krijgen.

Vertrouwenspunt Sport

Om dit mogelijk te maken is met ingang van 1 mei 2010 het Vertrouwenspunt Sport van het NOC*NSF beschikbaar voor de zwembadbranche. Het telefoonnummer van het vertrouwenspunt sport is: 0900 2025590, €0.10 per min. De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00. Zaterdag van 12.00 – 17.00. Op zondag is er geen bereikbaarheid.