Activiteiten

Het hele zwemseizoen organiseren we diverse activiteiten in Zwembad de Waterlelie.

Onze activiteitenkalender voor het hele seizoen 2019!

Dit jaar staan uiteraard op de kalender Ontbijt op bad op Moederdag en de traditionele bandenrace op Vaderdag. Daarnaast is nieuw, zeemeermin zwemmen en een ware “auto te water experience”.

Ook de zwemloop wordt dit jaar weer georganiseerd. Daarnaast vindt er een 2de editie van de Obstaclerun plaats. Net als vorig jaar zullen de deelnemers zich over een afstand van een aantal kilometers over verschillende obstakels moeten werken. En er word een heuse verloting georganiseerd met mooie prijzen!

Het belooft weer een spectaculair seizoen te worden in Zwembad de Waterlelie.


IJSKOUDE DUIK

Vorig jaar hebben we dit ook gedaan, maar waren de temperaturen een stuk aangenamer als nu. Toch gaan we de uitdaging dit jaar ook weer aan.

Aanstaande zaterdag 20 April van 11:00 – 12:00 kun je weer meedoen met de IJSKOUDE duik!


ZWEMLOOP 22 MEI 2019!

Voor hardlopers zonder al te veel watervrees organiseert zwembad de Waterlelie in Zuidwolde op woensdagavond 22 mei weer de jaarlijkse zwemloop. Er zijn verschillende kortere afstanden voor de jongere leeftijdscategorieën vanaf vijf jaar.  Voor oudere jeugd en volwassenen is er een startgroep over een afstand van 500 meter zwemmen en vijf kilometer lopen. Op alle afstanden kan er ook als duo gestart worden.

In voorbereiding op de zwemloop worden er op woensdagavond (info volgt) in samenwerking met zwemclub de Watersnip zwemclinics gegeven en op vrijdagavond (info volgt) hardloopclinics. Het loopgedeelte zal gegeven worden door Stefanie Bouma-Dolsma, voorheen nationale top op de marathon en duathlon en sinds kort inwoonster van Zuidwolde.

De organisatie wordt door verschillende ondernemers uit Zuidwolde en omstreken ondersteunt. De ereprijzen zijn dit jaar uniek en alle deelnemers dingen na afloop mee om mooie prijzen in een grote verloting. De opbrengst van zowel de clinics, de zwemloop en de kiosk gaat naar de aanschaf van de familieglijbaan


 De familieglijbaan!

Wij willen een familieglijbaan realiseren in het zwembad. Daarvoor kunnen we alle (financiële) hulp gebruiken. De opbrengst van de activiteiten gaat naar deze familieglijbaan. Alle hulp is welkom. Geef  je dus op!

Opgave en info via: activiteiten@zwembaddewaterlelie.nl of 06-27223888