Zwemlessen

Ook dit jaar kan uw kind zwemlessen in Zwembad de Waterlelie. Gedurende het zwemseizoen kan uw kind voor een vaste lage prijs en in kleine groepjes zijn of haar diploma halen!  Zwemles wordt meerdere keren per week gegeven door zwemonderwijzend personeel van het zwembad. Een aantal malen per seizoen wordt daarbij de mogelijkheid gegeven om het zwemdiploma A en B te halen.

Zwemclub De Watersnip verzorgt zwemlessen voor diploma C en zwemvaardigheidsdiploma’s en brevetten reddend zwemmen. Kijk voor meer informatie op de website van ZV De Watersnip.

Zwembad De Waterlelie opent dit jaar op 28 april. We starten gelijk aan het begin van het seizoen op 30 april.  De lessen gaan door tot begin september. Ook in de zomervakantie en bij minder mooi weer gaan de lessen gewoon door.

Tijden:

Zwemdiploma A:

Ma t/m do:      

7:00 – 7:30

7:30 – 8:00

Ma t/m woe

17:00 – 17:40

17:40 –  18:20

Zwemdiploma B

Di en do:  

17:30 – 18:00

Tarieven:

Diploma A: € 175,00
Diploma B: € 87,50

De kosten voor het inschrijven en het diplomazwemmen zijn hier niet bij inbegrepen. De kosten voor het inschrijven zijn € 11,50 en voor het diplomazwemmen € 18,25.

Tevens moet elke zwemlesser een abonnement op Zwembad de Waterlelie hebben.

Voor meer informatie over de zwemlessen kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@zwembaddewaterlelie.nl.

Uw kind opgeven voor zwemlessen kan tijdens het ophalen van de abonnementen aan de kassa. U kunt dan tevens gelijk betalen.

Nieuwe Nationale Norm Zwemveiligheid:

‘Zwemveilig zijn’ betekent dat je ‘in en om het water kunt overleven en op een veilige manier kunt bewegen en recreëren in de Nederlandse watercultuur’.

Concreet betekent dit dat je:

  • met het Zwemdiploma A de vaardigheden beheerst voor een zwembad zonder attracties.
  • met het Zwemdiploma B de vaardigheden beheerst voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling.
  • met het Zwemdiploma C pas de vaardigheden beheerst voor open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en vaarten.

Telefonisch meldpunt:

Het zwembad de waterlelie streeft naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie word voorkomen en bestreden.

Als zwembad vinden wij het belangrijk dat wanneer u klachten heeft, u in vertrouwen met een deskundige kunt praten en advies kan krijgen.

Vertrouwenspunt Sport

Om dit mogelijk te maken is met ingang van 1 mei 2010 het Vertrouwenspunt Sport van het NOC*NSF beschikbaar voor de zwembadbranche. Het telefoonnummer van het vertrouwenspunt sport is: 0900 2025590, €0.10 per min. De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00. Zaterdag van 12.00 – 17.00. Op zondag is er geen bereikbaarheid.