Leer zwemmen in Zwembad De Waterlelie!

We geven zwemlessen voor zwemdiploma A en zwemdiploma B. Dat doen we in kleine groepjes van gemiddeld 8 kinderen. Het kind wordt op een positieve, gerichte manier gestimuleerd om te leren zwemmen. 

Het zwemmen in een openluchtbad vraagt extra energie en daarom hanteren we een minimum leeftijd van 5 jaar bij aanvang van de zwemlessen.

Zwemdiploma A

De zwemlessen voor diploma A zijn vol geboekt. Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst stuur dan een mail naar zwemlessen@zwembaddewaterlelie.nl

Zwemdiploma B

De ochtendzwemlessen zijn drie keer in de week op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend. De lessen duren 30 minuten. Wel kan er in de zomervakantie in overleg met de ouders een aanpassing plaats vinden. Abonnement is verplicht.

 

Zwemdiploma A
Tijd:Groep:Dagen:
7.00 uur – 7.30 uur1 en 2Maandag, Woensdag en Vrijdag
7.30 uur – 8.00 uur3 en 4Maandag, Woensdag en Vrijdag

De zwemlessen zijn twee keer in de week. Ze duren 30 minuten. Wel kan er in de zomervakantie in overleg met de ouders een aanpassing plaats vinden. Abonnement is verplicht.

Zwemdiploma B    
Tijd: Groep: Dagen:
7:00 uur – 7:30 uur 1e Dinsdag en Donderdag
 7.30 uur – 8.00 uur 2e  Dinsdag en Donderdag
Kosten diplomazwemmen:
Diploma:Leskosten:Inschrijfkosten:Diplomazwemmen:Abonnement:
Diploma A€ 200,00€ 12,50€ 20,-zie abonnementen
Diploma B€  110,00€ 12,50€ 20,-zie abonnementen

Het diploma C:

Wordt gegeven door de Zwemvereniging de Watersnip http://www.zvdewatersnip.nl

Nationale Raad Zwemveiligheid

De Nationale Raad Zwemveiligheid heeft als doel de zwemveiligheid van de hele Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Simpel gezegd willen ze dat iedereen plezier heeft in het water, zich kan redden en niemand verdrinkt. Wij zijn in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Per diploma van het Zwem-ABC leer je meer vaardigheden en deze sluiten aan bij de verschillende plekken waar je in Nederland kunt zwemmen. Deze afbeelding geeft dit weer. Je voldoet pas aan de Nationale Norm Zwemveiligheid als je het volledig Zwem-ABC op zak hebt!

Ieder personeelslid is gescreend en is in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en optimale randvoorwaarden voor uitstekend zwemonderwijs.

Kijk voor meer uitleg op: www.nrz-nl.nl/zwemveiligheid

De 4 zekerheden van het enige echte Zwem-ABC

 

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC en hebben de officiële Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Dit betekent dat we elk jaar worden getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria, die leiden tot 4 zekerheden voor ouder en kind. Zo weet je bijvoorbeeld zeker dat je kind met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Alle zekerheden bekijken? Kijk op www.allesoverzwemles.nl

Nieuwe Nationale Norm Zwemveiligheid:

‘Zwemveilig zijn’ betekent dat je ‘in en om het water kunt overleven en op een veilige manier kunt bewegen en recreëren in de Nederlandse watercultuur’.

Concreet betekent dit dat je:

  • met het Zwemdiploma A de vaardigheden beheerst voor een zwembad zonder attracties.
  • met het Zwemdiploma B de vaardigheden beheerst voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling.
  • met het Zwemdiploma  C  de vaardigheden beheerst voor open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en vaarten.

Telefonisch meldpunt:

Het zwembad de waterlelie streeft naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie word voorkomen en bestreden.

Als zwembad vinden wij het belangrijk dat wanneer u klachten heeft, u in vertrouwen met een deskundige kunt praten en advies kan krijgen.

Vertrouwenspunt Sport

Om dit mogelijk te maken is met ingang van 1 mei 2010 het Vertrouwenspunt Sport van het NOC*NSF beschikbaar voor de zwembadbranche. Het telefoonnummer van het vertrouwenspunt sport is: 0900 2025590, €0.10 per min. De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 22.00. Zaterdag van 12.00 – 17.00. Op zondag is er geen bereikbaarheid.