Vrijwilligers

Elk seizoen draagt een grote groep vrijwilligers hun steentje bij om het de bezoekers van het zwembad zo aangenaam mogelijk te maken. Het is mooi om te zien hoe mensen opstaan en dit belangeloos doen!

We willen het goed blijven doen zodat Zwembad de Waterlelie tot in lengte van dagen een prachtig zwembad blijft. Dat is de uitdaging en daar kunnen wij alle hulp bij gebruiken!

 

Wij zijn gedurende het hele seizoen op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse taken:

  • Helpen bij de start van het seizoen: om na de winter het zwembad weer spic en span te hebben voor het nieuwe seizoen organiseren we twee schoonmaakochtenden op zaterdagmorgen 13 april en vrijdagmorgen 19 april 2023 van 8.30 – 12.00 uur.

    Kioskmedewerker: voor het verkopen van ijs en snoepwaren. Vooral tijdens een warme zomerdag met veel bezoekers zijn we extra hulp nodig. Op die dagen sta je meestal met zijn tweeën, maximaal 4 uur achter elkaar. Er is geen vast rooster. Je reageert op de oproep voor hulp alleen als je zelf beschikbaar bent.

  • Helpen met opruimen: na een warme dag met veel bezoekers zijn een paar extra handen om te helpen met opruimen erg fijn! Opruimen van achtergelaten afval op de ligweide, legen van de afvalbakken, schoonmaken van de banken, tafels, stoelen en aanvegen van de terrassen zijn klussen die dan moeten gebeuren. Alles om er voor te zorgen dat de volgende dag ons zwembad er weer schoon en mooi bij ligt
  • Toezichthouder: op drukke dagen zijn we naast het zwembadpersoneel extra ogen en oren nodig aan het bad. Je krijgt de mogelijkheid een verkorte EHBO cursus te volgen en doet mee met de zwemtest op 26 april. Je wordt niet ingeroosterd, maar kunt via de app reageren op oproepen voor extra toezichthouders. Zo bepaal jezelf wanneer je mee kunt helpen.