Woensdagavond 12 juni zwemloop 2024

Kikkerchallenge

Zwemparcours en hindernisbaan

Voor kids t/m 12 jaar

Na een start van de glijbaan zwemmend diverse obstakels overwinnen. Daarna wordt er een ronde over het veld gelopen waarbij ook verschillende spannende hindernissen getrotseerd moeten worden.

Super Sprint Zwemloop

200m zwemmen + 1,8 km lopen

Voor een ieder vanaf 10 jaar

Een (korte) super sprint zwemloop voor de jeugd of voor degene die dit gewoon een keer wil proberen. Ook bij deze korte afstand kan in duo’s deelgenomen kan worden.

Sprint Zwemloop

500m zwemmen + 5,2 km lopen

Voor een ieder vanaf 12 jaar

De hoofdafstand, waarbij eerst 500 meter gezwommen moet worden en daarna 5,2 km gelopen. Deelname kan individueel of in duo’s.

Bij de Kikkerchallenge wordt vanwege de obstakels gestart in series van 10 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit wordt 2 dagen van tevoren gecommuniceerd. Deze obstakelzwemloop vindt plaats op het terrein van het zwembad. Een zwemdiploma A+B is hiervoor verplicht.

Inschrijven loopt via inschrijven.nl. Voorinschrijving is mogelijk tot en met 12 juni 2024 (15.00 uur).  Beide zwemloop afstanden kunnen zowel individueel of als duo gedaan worden. De kortere Super Sprint is bij uitstek geschikt voor de jeugd vanaf 10 jaar. Voor alle categorieën zijn er prijzen te verdienen.

Ook jongeren en volwassen met een beperking kunnen deelnemen aan zowel de Kikker Challenge of de Super Sprint Zwemloop

Categorie Inschrijving t/m 10 juni  
Kikkerchallenge € 3,-   
Supersprint jeugd (t/m 15jr) / G-sporters € 5,-   
Supersprint Duo € 10,-   
Supersprint volwassenen € 7,50   
Sprint Volwassenen  € 10,-   
Duo’s  € 15,-   

Direct na afloop is er een verloting voor jong en oud met leuke prijzen. Elke deelnemer ontvangt bij de inschrijving een lootje. De verloting is direct na afloop van het laatste onderdeel.

 

Voor uitgebreide deelnemers informatie klik op onderstaande link: